.

.

UPKOCH 3 бр. Восъчни Сандвичи, Купи за хляб от Пчелния хартия, - Разградими за Тайна Пчелен Восък, Множество Обвивка, Мед, Органични Храни Плат, Консервант, Кухненско Без?

UPKOCH 3 бр. Восъчни Сандвичи, Купи за хляб от Пчелния хартия, - Разградими за Тайна Пчелен Восък, Множество Обвивка, Мед, Органични Храни Плат, Консервант, Кухненско Безопасно Съхранение, Домашна Тъкан, Покриваща Сирене

BGN 7.09
Брой продукти

- Кажете сбогом на полиетиленово фолио, като себе си безвредной и полезна памучна с фолиоСписък на опаковки, 3 x хранителна опаковка Характеристики - вашите пресни храни, плодове, сирене, закуски и хляб, както и кажете сбогом на традиционните пластмасови пакети за сандвичи от восъчна хартия. - Плат за консервиране от органичен памук с пчелен восък, водене жив свежестта на хранителни пакети.Множество восъчен опаковка : Премахване на храни, увити в плат за опаковане на хранителни продукти от пчелен восък, изплакнете ги с вода и подсушете, след това използвайте отново.Хлебная вощеная хартия : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Кажете сбогом на полиетиленово фолио, която ще ви осигури безвредност и полезност за здравето. - Извадете продукти, увити в салфетка, за опаковане на хранителни продукти от пчелен восък, изплакнете го с вода и подсушете, след това отново използвайте салфетка, за съхранение на хранителни продукти. - : Опаковки за съхранение на продукти от памучен плат.Хлебная вощеная хартия Нашия комплект кърпички за консервиране от восък, подходяща за компостиране.Информация за стоки, Опаковки от органичен восък, включително 3 размера, директно пренасяне на хранителната опаковане кърпа от восък, заедно с храните и поставете опаковани продукти в хладилника.Множество восъчен опаковка ще ви Помогне да се съхранява пресни храни, плодове, сирене, закуски и хляб и да се откажат от традиционните пластмасови пакети за сандвичи.

R

Избор на купувачи