.

.

Дамски Хигиенни Кърпички, Подложки, Чанта, Дамска Чанта за Менструална Чашка, Преносим Чанта За Съхранение на Менструални Тампони за Момичета, Пластмасова Чанта с ?

Дамски Хигиенни Кърпички, Подложки, Чанта, Дамска Чанта за Менструална Чашка, Преносим Чанта За Съхранение на Менструални Тампони за Момичета, Пластмасова Чанта с цип

BGN 22.88
Брой продукти

Никой не знае какво има вътре, ефективно помагат на жените да преодолеят неловко специален период и защита на личността на жените 【Обмислен подарък】 Не забравяйте първо менструалния опаковка на дъщеря си.Дръжте ги менструални тампони предварително, за черни дни. ♥♥ Не забравяйте първо менструалния опаковка на дъщеря си.лесно се отваря и затваря, тя може да се премества ръчно.Дръжте ги менструални тампони предварително, за черни дни. 【Защита на личния живот на момичетата】 Пътна чанта е подходяща за жени, които ходят на училище или пътуват. ♥♥ Чанта за съхранение на хигиенни салфетки, изработени от флокированной плат + гъба + плат Оксфорд, приятна на допир, лека, моющаяся и множество, здрава кръгла цип предотвратява падането на предмети и предпазва вашия личен живот.Освен, че това е чанта за хигиенни кърпички, той може да бъде косметичкой и дневна чанта, която е много практична за съхранение на червило, тонален крем, руж или ключове, любопитни факти, слушалки и други дребни елементи.Подходящ за жени от всички възрасти, това е идеалното средство, което позволява да се избегне менструални усложнения. ♥♥ Чанта-органайзер на мълния може лесно да се постави в раница или чанта, не чрез добавяне на натоварването. 【Компактен и преносим】 Калъф за менструални чаши с размер 4,7x6,6x6,6 инча / 12x17x17 см побира 10 хигиенни кърпички обикновен размер.Конструкция отделение вътре в своята практика за съхранение на тампони ви позволява да съхранявате други елементи, необходими за специални случаи.Идеален за съхранение на хигиенни тампони, тампони за месеца, подложки за хранене, подложки за гащи, тампони и подложки за еднократна употреба.лесно се отваря и затваря, тя може да се премества ръчно. 【Широко приложение】 Чанта-органайзер на мълния може лесно да се постави в раница или чанта, не чрез добавяне на натоварването.【Висококачествени материали】 Чанта за съхранение на хигиенни салфетки, изработени от флокированной плат + гъба + плат Оксфорд, приятна на допир, лека, моющаяся и множество, здрава кръгла цип предотвратява падането на предмети и предпазва вашия личен живот.

R

Избор на купувачи