.

.

Zerodeko 2 бр. Плетени Ръчно Кошница Поставка за цветове за Сватбени декорации за Производство на Декор от Ратан Количка за момичета-Цветочниц Кошница за Листенца Сват?

Zerodeko 2 бр. Плетени Ръчно Кошница Поставка за цветове за Сватбени декорации за Производство на Декор от Ратан Количка за момичета-Цветочниц Кошница за Листенца Сватбена Кошница за цветя Кошница за цветята-магазин

BGN 19.15
Брой продукти

- Лек дизайн позволява лесно да го вземе със себе си кошница за пазаруване Този продукт е чудесен избор за вас, не само кошница за цветя, но и кошница за съхранение, можете да го използвате за съхранение на някои дребни елементи.Това може да бъде декоративна кошница за цветя или кошница за съхранение.Портативен за носене и задържане.Декоративна кошница за момичета-момичета цвете Подходящ за домашна или офис употреба. -Материал : Пластмаса сватбен титуляр за цветя - Създаден за елегантния декор на вашата сватба и ще направи вашата сватба, романтичен и привлекателен кошница с цветни листенца.Описание на продукта за Доставка на цветя Красива и изящна кошница е необходимо в един дом.РАКИТА КОШНИЦА С ДРЪЖКА - Компактен размер и ниско тегло, многофункционална кошница не заемат много място в дома си. - Не е лесно да се прекъсне, здрав и практичен, уникална форма и нов дизайн на ракита кошници за цветя приятели.Благодарение на красивите линии, плетене, това може да е кошница или украса на подарък за нов дом. КОШНИЦА за цветя от РАТАН-идеален за семейства, сватби, партита, градини, подаръци, маси, коридори, хотели, ресторанти. x 1 × Плетени цветя кошница Характеристики -Цвят : както е показано На опаковката с цветна композиция-Размер : 26,00 X21,00 X18,00 см /10,22 X8,25 X7 кошници за съхранение на морски водорасли.КОШНИЦА ЗА ЦВЕТЯ - Тя може да запълни монотонное пространство или да придават на пространството приятен естествен нюанс.

R

Избор на купувачи