.

.

Чиния за хранене от масивна дървесина, Тава за сирена и месни мезета, Поставка за Аперитив за Бисквити, Пържоли, Плодове, Месо и вино, Чинии за предястие (Вляво 57731FJ030)

Чиния за хранене от масивна дървесина, Тава за сирена и месни мезета, Поставка за Аперитив за Бисквити, Пържоли, Плодове, Месо и вино, Чинии за предястие (Вляво 57731FJ030)

BGN 12.86
Брой продукти

3Параметри : Тип на продукта : Дъска за аперитиваматериал : бук, плат Размер на продукта : прибл. Полагане ястия : Тази дървена сирене дъската може да се използва за съхранение на пържоли, сирене, закуски, сладкиши, хляб, вино и т. Гарантирано обслужване : Ние се стремим да създадем възможно най-доброто обслужване за всеки клиент. Голямо пространство : Тази дъска за рязане разполага с три големи пространства, проектирани по технология на рязане, която отговаря на вашите различни нужди. Безопасен материал : Тази дъска за аперитив, изработен от екологично чист дървен материал, който е нетоксичен, без мирис и сигурен.Широко приложение : Тази кулинарни плака и е идеален за романтични вечери или големи празнични партита.Лечение на гостите ни, сирене съда, тя придава пикантност на всяко парти!. Широко приложение : Тази дъска за аперитив може да се използва като разделочных дъски, комплекти деликатеси, чинии за пикник, тави, употребявани за храна, бижута.Практичност при употреба : Това сервировочная дъска е идеално за подаване на разнообразни вкусни ястия, включително месо, сирене, крекери, зеленчуци, плодове, желе, конфитюри, сосове и др. Идеален подарък : Тази дъска за рязане с 3 големи клетки - практичен и идеален подарък за приятелите и семейството си.Голям капацитет : Маса за хранене е проектиран с три големи рафтове, подходящи за съхранение на всякакви продукти, като например пържола, сирене, закуски, зеленчуци, бисквити, плодове, хляб и вино, за да отговарят на вкуса на всяка аудитория.

R

Избор на купувачи