.

.

Раница за кучета MHYFC, Дишаща чанта за домашни любимци, Пътна Транспортна чанта за Малки Кучета и Котки (Цвят: E, Размер: 20 * 43 * 33 см)

Раница за кучета MHYFC, Дишаща чанта за домашни любимци, Пътна Транспортна чанта за Малки Кучета и Котки (Цвят: E, Размер: 20 * 43 * 33 см)

BGN 2.67
Брой продукти

Бързо и удобно преместване, широк зрителен ъгъл и преносимостit-удобно да пазарувате, пътувате, носете със себе си чантата и си отиде.Удобен за домашни любимци диша и да наблюдава природа.Приложими обекти : домашни животни с тегло до 6 кг.Бързо и удобно преместване, широк зрителен ъгъл и преносимост.Приложими обекти : домашни животни с тегло до 6 кг.Размери на продукта : 20*43*33 смМатериал : найлон Опаковка в комплекта : 1 x домашен любимец Забележки : 1. Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване.it-удобно да пазарувате, пътувате, носете със себе си чантата и си отиде.Удобен за домашни любимци диша и да наблюдава природа.Благодарим ви за разбирането. Поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това, което очаквате, моля, нека това. Голямо пространство трайно, по-дышащее и по-комфортен.Пренасяне за кучета и стоки за пътуване, пренасяне за кучета с мека страна, пренасяне за кучета с твърда страна, раници за кучета, пренасяне за кучета, пренасяне за котки и детски колички, пренасяне за котки с мека страна, малки пренасяне за животни. Голямо пространство трайно, по-дышащее и по-комфортен.

R

Избор на купувачи