.

.

QGHZSCS Боята по Номера Цифрова Живопис на Цветя, Ръчно Рисувани Роза Картина Начало Декор Занаяти Подарък B3 (40x50 см, Без Рамка)

QGHZSCS Боята по Номера Цифрова Живопис на Цветя, Ръчно Рисувани Роза Картина Начало Декор Занаяти Подарък B3 (40x50 см, Без Рамка)

BGN 2.33
Брой продукти

Раскрась на номера - това е образователен избор, който ще помогне на децата за подобряване на координацията на движенията при възприятието на цвят и ще бъде от полза на техния интелектВас често се тревожат, че вие не знаете какъв подарък да изберем?Това е добър избор като подарък за Коледа, Деня на благодарността, Нова година, рожден ден или други важни дни. Пигменти могат лесно да изсъхне, така че, моля, отваряйте по един цвят, за път, но ако малко подсохло, можете да kapnut в него 1-2 капки вода и се разбърква, това няма да се отрази на нормалното използване. Моля, използвайте боя директно и не добавяйте вода.В този продукт се разпространяват специални указания за безопасност Предупреждение : Не е подходящ за деца под 7 години.Това може да помогне на хората за подобряване на отношенията между родители и деца, приятели и приятельницами, съпруг и съпруга, ако те заедно ще рисуват фигура. За бяла боя и други светли цветове може да се виждат рисунки, останали върху платното, можете да използвате боя два пъти и се опита да се покрие по-дебел слой. Попълнете бои, подходящи номера на платно, и ако сте попълнили неправилно цвят, просто изчакайте, докато изсъхне, и използвайте подходящия цвят, за да го покрие.

R

Избор на купувачи