.

.

Четка за тоалетна Държач за тоалетна четка Битови Стенна Четка За почистване на Тоалетната чиния Баня Дълга Дръжка Четка за почистване с мека Четка 360 ° Без мъртъв ?

Четка за тоалетна Държач за тоалетна четка Битови Стенна Четка За почистване на Тоалетната чиния Баня Дълга Дръжка Четка за почистване с мека Четка 360 ° Без мъртъв ъгъл на Четка за тоалетна Четка за тоалетна (Цвят:

BGN 45.60
Брой продукти

Име на продукта : четка за тоалетна Материал изделия : PP + tprцвет продукти : 3 цветаразмер бижута : височина-42 см, диаметър 11,5 смприменяемые сценарий : половината баня, напълно оборудвана баня, баня за гости, семейство, апартамент, хотел, компанията, лесно устраняемый тоалетка дебр1Използването е Много подходящ за жилищни помещения, баня, общежития, квартири, фирми, търговски и промишлени цели и т., за да направите вашата баня по-чисти. Добре дошли, за да споделят и да дават отзиви, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен., за да направите вашата баня по-чисти. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро. Не използвайте твърди почистващи препарати за почистване на бижута, за да не се надраскат повърхността на продукта.Използването е Много подходящ за жилищни помещения, баня, общежития, квартири, фирми, търговски и промишлени цели и т.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. Размер (Д Х В) 4,5 × 16,5 инча Продукт красиво и вместительное, на нова форма, фина изработка, лесно и практично, а също и притежава висока почистване на лента.Четка за тоалетна.Четка за тоалетна. Поради разлика в светлина и ъгъл на снимане могат да се наблюдават леки хроматични аберации, моля, разберете.

R

Избор на купувачи