.

.

LUR 3 опаковки очила за четене в полукръгла рамка + 3 опаковки на метални очила за четене в полукръгла рамка (общо 6 двойки ридеров + 2,75)

LUR 3 опаковки очила за четене в полукръгла рамка + 3 опаковки на метални очила за четене в полукръгла рамка (общо 6 двойки ридеров + 2,75)

BGN 23.36
Брой продукти

【Гаранция 90 дни】 : Очила за четене LUR са с гаранция 90 дниБлагодарим ви!Размер за ръчно измерване, може да бъде грешка от 0 до 1 cm, се отнася към нормално явление.LUR Glasses е специализирана в производството на очила за четене, които са добре направени и се различават един от друг. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА РАМКА】 : Корпус ридеров LUR е изработен от висококачествени КОМПЮТРИ и метал и има стилен дизайн, благодарение на който ще изглеждате професионално и модерно по време на работа или четене. 【Опаковка ВКЛЮЧВА 】 : 6 опаковки очила за четене / 6 опаковъчни филтър мешочков.Всеки въпрос или проблем, моля, моля свържете се с нас.Внимание : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. 【Гаранция 90 дни】 : Очила за четене LUR са с гаранция 90 дни. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА РАМКА】 : Корпус ридеров LUR е изработен от висококачествени КОМПЮТРИ и метал и има стилен дизайн, благодарение на който ще изглеждате професионално и модерно по време на работа или четене.Висококачествени материали рамки гарантира дълготрайност и комфорт при продължително носене.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете LUR.Този модерен набор от считывателей голям размер - много изгодна покупка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем. 【Акрилни лещи LUR】 : Обектив LUR са високо светопропускаемостью, устойчив на надраскване и антирефлексно свойства, които ще защитят очите ви и ще истинското зрение.

R

Избор на купувачи