.

.

DOITOOL 1 БР. Сатен Шапка за душ за Коса, Сатен, Шапка за сън, шапки за Жени, Кулинарна Превръзка на Главата, Удобни Нощна Шапчица, Проста Шапчица-Тюрбан, Удобна Шапка за С?

DOITOOL 1 БР. Сатен Шапка за душ за Коса, Сатен, Шапка за сън, шапки за Жени, Кулинарна Превръзка на Главата, Удобни Нощна Шапчица, Проста Шапчица-Тюрбан, Удобна Шапка за Сън, Украса за глава

BGN 5.36
Брой продукти

нКапачка за косата : В нея може да е добре увийте косата си, когато миете лицето си, и да се грижите за вашата кожа. регулируема нощна шапчица е подходящ не само за сън, миене на лицето, къпане, но и е идеален аксесоар за маслени процедури или ежедневни дрехи.Модерна шапка за баня : ефективно предотвратява спутывание на косата и улеснява полагане.Шапки за коса : Те ефективно предотвратяват попадането на вода в косата при вземане на душ.Сатен шапка на косата : Тази проста превръзка на главата е подходящ за лятото, пролетта, есента и зимата. -Размер : 28,00 X26,00 X3,50 см/11,00 X10,22 X1,38 инча, дамски шапки за вана, шапки за душ, разтеглив шапки за душ, женска шапка за душ, битови шапки за душ, разтеглив шапки-тюрбани, дишаща шапка, дамски шапчица за баня, шапка за душ за коса, бързосъхнеща. -С добра пропускливост на въздуха, впитыванием пот и не задушават сатенена шапочкой за коса. -Тази дъвка е много удобен за носене в нощен в капитала им. -Подходящ за загуба на коса, за пациенти, за сън или ежедневието и т.Сатен нощна шапчица : Тази нощна шапчица може да осигури по-комфортно и леко облечена. Домашна нощна шапчица.Пакетът включва 1 x нощни особености -Материал : Атласное украса за главата.

R

Избор на купувачи