.

.

Локатор Перфоратор, са провокиращи все Калибър, Дървообработващи Punch, Централна са провокиращи все Калибър,Перфоратор От Алуминиева Сплав Калибър САМ Дървообраб?

Локатор Перфоратор, са провокиращи все Калибър, Дървообработващи Punch, Централна са провокиращи все Калибър,Перфоратор От Алуминиева Сплав Калибър САМ Дървообработващи инструменти с 3ШТ Сверлильной Облицовки (Rot)

BGN 16.64
Брой продукти

Изработен от алуминиева сплав за по-дълъг срок на експлоатация 3Включително инсталиране на ръководството за пробиване на 3шт, може да отговори на различните нужди.8 инча и Функция : Асистирана перфорация за дървообработване Допълнителен стил : червен, син, черен Осъществяване Списък : 1 x локатор перфоратор 3 x сверлильная втулка (6 мм, 8 мм, 10 мм).Точно производство и стандартни спецификации, лекота на работа. Включително инсталиране на ръководството за пробиване на 3шт, може да отговори на различните нужди.Това е един добър помощен перфоратор за дървообработване и latitude дърводелски перфораторов. Това е един добър помощен перфоратор за дървообработване и локатор на дървообработващи удар 5.Точно производство и стандартни спецификации, лекота на работа. Предлага се в три цвята по избор на Настройки : Тип на продукта : Latitude за пробиване на дупки Материал : алуминиева сплав (анодирани) Материал на жлеба на скалата за тренировки : водач за тренировки от подпечатан стомана (изпичане HRC40-45 °) Стандарт на жлеба на скалата за тренировки : 6 мм, 8 мм, 10 мм Дължина : прибл.Се предлага в три цвята по избор.Точно производство и стандартни спецификации, лекота на работа.

R

Избор на купувачи